Řeka Bečva a chemička Deza

9. 12. 2020
Řeka Bečva zažívá nejhorší období ve své historii. Stíhá ji jedna kalamita za druhou. Nejhorší proběhla v neděli 20. září, kdy kyanid vyhubil prakticky všechny ryby, které v Bečvě byly. Již tenkrát si většina z nás myslela, že původcem zla bude asi chemička Deza patřící do Babišova koncernu. Deník Referendum prostřednictvím Zuzany Vlasaté a Jakuba Patočky v hluboké analýze toto podezření potvrdil.

Jak je možné, že kompetentní úřady - hasiči, policie, Povodí Moravy, Česká inspekce životního prostředí a odbor životního prostředí Valašské Meziříčí během pár dnů nezajistily dostatečné množství vzorků a tím důkazů? Nesměly?

Následující víkend již přišly deště, "velká voda" a dělat analýzu vzorků již nemělo význam provádět. Agrofert už zase podal trestní oznámení na Deník Referendum. Opět neuspěje. Zuzana Vlasatá a Jakub Patočka mají moji důvěru. Jsem rád, že jsem se s nimi mohl osobně seznámit a to po reportáži Selský rozum podle jejich knihy Žlutý baron, která pojednává o skutečném plánu Andreje Babiše, jak stát zřídit jako firmu.

MUDR. MILOŠ REJMONT, ČLEN TOP 09 SEMILY A LÉKAŘ SE ZAMĚŘENÍM NA DIAGNOSTIKU PRSOU

Osobnosti: Miloš Rejmont