Rejmont (TOP 09): Stmelme se ještě víc

7. 9. 2017
Andrej Babiš byl vydán policii, ale bude kopat kolem sebe dál. Lidé hájící demokracii a svobodu se nyní musí stmelit ještě víc. Na řadě jsou volby a budoucnost naší země.
 
Napadlo mě jedno přirovnání. Po okupaci Československa vojsky Varšavské smlouvy v roce 1968 jsem sledoval zápasy našich hokejistů proti "Rusákům" na mistrovství světa v březnu 1969 ve Švédsku. Ač mě bylo tenkrát necelých dvanáct let, pamatuji si tyto zápasy dodnes. Zvítězili jsem 2:0 a 4:3. Hráči nastoupili za svou zemi nesmířeni s okupací a nesvobodou. To vyburcovalo tým ke gigantickým výkonům proti silnějšímu týmu a k historickým vítězstvím.
 
Proč to píši? Blíží se volby do PS, které mohou na mnoho let naši vlast negativně změnit. Hrozí nám vláda ANO, vláda oligarchy, změna ústavy, ztráta svobody a možná nová totalita. Stmelme se jako tým. Poražme velmi silného soupeře, který nám chce vzít naši svobodu. Jsem členem týmu TOP 09. Demokracie a svoboda jsou nám vlastní. Tak jako sportovci-srdcaři zabojujeme. Věřím, že také úspěšně. Tak, jako sportovci mají fanoušky, tak my máme vás voliče. Věřím, že nám dáte hlasů co nejvíce.
Za to vám děkuji.

MUDr. Miloš Rejmont, místopředseda TOP 09 Libereckého kraje

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme