Po prezidentských volbách

2. 2. 2018
Zklamání z výsledku prezidentských voleb vystřídaly každodenní povinnosti a starosti. Po bitvě je každý generál, ale když jsem sledoval Pavla Fischera v předvolebních debatách a pak 29. ledna 2018 v Devadesátce ČT24, myslím si, že by byl silnějším finalistou prezidentských voleb a možná i vítězem. Demokratické síly mohly porazit proruský hradní kvartet Zeman, Mynář, Nejedlý a Ovčáček. Marek Hilšer je bezesporu politickým talentem.
Fyzický stav současného prezidenta není optimální, můžou být i volby předčasné. Pro mě postrachem jsou případní noví kandidáti, a to Václav Klaus ml. a Tomio Okamura. Kterým směrem by se stát vydal je u těchto dvou jmen zcela jasné.
 
V říjnu nás čekají senátní a komunální volby. Po neúspěšných krajských a parlamentních volbách potřebuje TOP 09 být úspěšná.
Chce to každodenní práci ve prospěch strany. Je potřeba začít již nyní. Aby se TOP 09 vrátila tam, kam patří, musí se dostat aspoň 3 členové TOP 09 do Senátu, např. v Libereckém kraji se šance zvyšuje každým dnem. Primátorem Prahy by se mohl stát Jiří Pospíšil.
 
TOP 09 musí být vidět a slyšet.

MUDr. Miloš Rejmont, místopředseda TOP 09 Libereckého kraje

Štítky
Osobnosti: Miloš Rejmont
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme