Ohlédnutí za posledním týdnem

9. 3. 2020
3. března se TOP 09 a KDU-ČSL dohodly na společné kandidátce pro podzimní krajské volby v Libereckém kraji. Na kandidátce budou i nezávislí, což jistě ještě více posílí důvěryhodnost kandidátky, která má název "Společně pro Liberecký kraj".

Kandidátka je podle mě velmi kvalitní. Lídrem je vedoucí CHKO Český ráj Jiří Klápště (TOP 09), dvojkou kandidátky předseda krajské organizace KDU-ČSL Štěpán Matek a trojkou Jiří Šolc, náměstek primátora Liberce.

Poslední volební preference Kantar pro březen 2020 z 8. března ukázaly, že TOP 09 má 5,5 % a KDU-ČSL 5 %. Protože někteří voliči zásadně kroužkují nestraníky, tak si myslím, že kandidátka je sestavená velmi dobře. Jsem optimistou. Věřím, že získáme aspoň 8 procent, což by znamenalo, že bychom měli mít aspoň 4 zástupce v krajském zastupitelstvu.

Spolupráce stran je jedinou cestou. Jsem rád, že vznikl subjekt, který bude reprezentovat demokraticky smýšlející občany.

Společně zapracujme na tom, aby kandidátka "Společně pro Liberecký kraj" dosáhla maximálního úspěchu.

MUDR. MILOŠ REJMONT, ČLEN TOP 09 SEMILY A LÉKAŘ SE ZAMĚŘENÍM NA DIAGNOSTIKU PRSOU

Osobnosti: Miloš Rejmont