15. 5. 2017
V tuto středu a dle vývoje i následující středy by Václavské náměstí a náměstí krajských měst měla být plná. Tak jako v listopadu 1989 by počty lidí na demonstracích měly přibývat. Měly by být zastoupeny všechny generace, nejvíce ti mladší, jde především o budoucnost naší země.
 
Nikomu z nás nesmí být lhostejné, že ministr financí Babiš se neustále zaplétá do vlastních lží, že nedokáže poctivě vysvětlit, jakým způsobem nabyl majetek. Spolu s prezidentem republiky Zemanem nectí Ústavu ČR. Boj za demokracii a svobodu se bude v příštích dnech a týdnech stupňovat, vrcholem budou říjnové volby do Poslanecké sněmovny a lednové prezidentské volby. Arogance výše uvedených pánů překročila již dávno práh slušnosti. Posledním úletem jsou slova prezidenta na návštěvě v Číně, kdy v přítomnosti ruského prezidenta Putina prohlásil: "Novinářů je zbytečně moc, bylo by třeba je likvidovat".
 
V neděli 21. 5. v pravé poledne se možná dočkáme slibovaného odhalení největšího skandálu v historii české vlády. Uvidíme...
Do neděle však je ještě daleko. Přijďte v tuto středu v 18 hodin v co největším množství na předem oznámená náměstí, v našem Libereckém kraji na náměstí E. Beneše a dejte hlasitě najevo, co si myslíte o mocenském duu Zeman - Babiš.

MUDr. Miloš Rejmont, místopředseda TOP 09 Libereckého kraje

Štítky
Osobnosti: Miloš Rejmont
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme