Jablonecká TOP 09 staví do čela kandidátky Petra Roubíčka

13. 6. 2014

V úterý 10. června regionální výbor spolu s místním výborem TOP 09 Jablonec nad Nisou schválil finální podobu kandidátky pro podzimní komunální volby. Jabloneckou Topku povede Petr Roubíček, který má 4-letou zkušenost z činnosti zastupitele i člena rady města v probíhajícím funkčním období a společně s dalšími dvěma kolegy má na co navazovat.

"Kandidátka je mixem osobností, které mají srdeční vztah k Jablonci nad Nisou a jsou racionální v řešení jednotlivých oblastí chodu města – od urbanistiky města, zdravých financí přes kulturu a sport a další volnočasové aktivity až po školství, zdravotní a sociální oblast," shrnuje lídr Petr Roubíček filozofii skladby kandidátky.

"Jablonecká Topka si stanoví TOP 9 priorit pro následující volební období, jejichž cílem bude další zlepšení kvality života občanů města a vyšší atraktivnost jeho návštěvníků," dodal Petr Roubíček.

"Příprava kandidátky probíhala již od začátku roku a na její kvalitě je to rozhodně vidět. Naši tři zastupitelé odvedli velký kus práce, i když ten největší nás teprve čeká. Jsem velmi rád, že TOP 09 si je vědoma důležitosti komunálních voleb a proto, na rozdíl od jiných stran či populistických hnutí, komunální volby centrálně podpoří. Na Jablonecku bude TOP 09 kandidovat ještě v dalších městech a obcích – Železný Brod, Tanvald, Bedřichov, Janov nad Nisou, Zásada, Kořenov a o dalších ještě jednáme," doplňuje regionální předseda TOP 09 Jablonec nad Nisou Petr Pošmourný.