Demonstrace 21. srpna 2019

12. 8. 2019
V úterý 20. srpna 1968 jsem byl s kožní alergickou reakcí hospitalizován na dětském oddělení jičínské nemocnice. Od ranních hodin středy 21. srpna 1968 projížděla mým rodištěm okupační vojska, nejdříve sovětské, poté polské tanky. Hlavně polských tanků, namířených na naše kasárna, umístěná vedle nemocnice, mám dosud před očima.
 
Po dubnu 1969 následovala husákovská "normalizace". Jen do konce roku 1969 ze země emigrovalo sto tisíc obyvatel. Komunistická totalita trvala až do listopadu 1989. Poslední vojáci okupačních vojsk odešli z území Československa 21. června 1991.
 
V současné době se někteří čeští politici snaží dostat naši republiku opět do sféry vlivu Východu: Ruska, které i v dnešní době přímo ohrožuje své sousedy, a Číny. O naší budoucnosti rozhodují opět komunisté a bývalí estébáci.
 
Proto vítám demonstrace, které se budou konat v městech České republiky 21. srpna 2019, tedy na 51. výročí okupace naší země. Ta největší proběhne v Praze. Začíná na Václavském náměstí v 18 hodin, odtud se pochod vydá na Hradčanské náměstí. Demonstrace připomene 51. výročí okupace. Bude zaměřená proti premiéru Babišovi, ale i prezidentu Zemanovi.
 
Prezident republiky rozděluje společnost, prosazuje zájmy Ruska a Číny, porušuje Ústavu České republiky a zasahuje do složení vlády, která je při životě díky hlasům komunistů. Premiér, trestně stíhaný bývalý agent StB, poškozuje svým velkým střetem zájmů naši republiku, není schopen prezidentově svévoli čelit.

MUDR. MILOŠ REJMONT, ČLEN TOP 09 SEMILY A LÉKAŘ SE ZAMĚŘENÍM NA DIAGNOSTIKU PRSOU

Štítky
Osobnosti: Miloš Rejmont
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme