Chroust: Spoluprací proti populismu a nacionalismu

Medailonek

6. 9. 2022
Martin Chroust, předseda KO TOP 09 Liberec a kandidát do komunálních voleb za společnou kandidátku s SLK, TOP 09 a KDU-ČSL v Liberci
  
Narodil se ve Frýdlantu v Čechách v roce 1981, ale cely život je Liberečák s velkou dávkou hrdosti na toto město i cely region. Cely život sportuje, pracoval pro FBC Liberec, jako hlavní pořadatel extraligových zápasu i pro ČFBU a národní reprezentaci. Trénoval několik místních týmů. Učil několik let na Základní škole a mateřské škole pro tělesné postižené. Šest let pracoval pro společnost Radio United. Poslední roky se nejvíc věnuje obchodu, marketingu a politice.
 
Spoluprací proti populismu a nacionalismu
 
Má vystudované mezinárodní vztahy, kterým se aktivně věnuje. Krajem roku 2017 se stal členem TOP 09. Později byl zvoleny do regionálního i krajského výboru. Čtvrtým rokem je krajským předsedou a rok členem celostátního předsednictva TOP 09. Jeho cílem a přesvědčením je spolupráce politických stran a hnutí tak, aby byl omezeny vliv populismu a nacionalismu, který považuje za největší hrozbu svobodného světa. Zastává názor, že by evropská spolupráce měla být vice provázána, jak na úrovni ekonomické, bezpečnostní i měnové. Svoje politické zkušenosti a schopnosti chce nyní přenést na pudu libereckého zastupitelstva. Ve volném čase se baví turistikou a kulturou. Jizerské hory a Krkonoše jsou pro něj vždy místem k relaxaci a útěku od starostí. Navštěvuje divadla, galerie a historické památky. Pro radost hraje na kytaru a je milovníkem dobré kávy a doutníků.
Štítky
Osobnosti: Martin Chroust
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme