× Pohněme s tím. Společně!

Babišovy porážky

9. 12. 2019
Roky ve svých příspěvcích "bojuji" proti Babišovi. Politikovi, který nejedná čestně, u kterého dominuje hamižnost. Počátkem prosince zaslouženě dostal dvě "facky".

1. Kauza Čapí hnízdo
Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman se ukázal jako muž na správném místě. Svým rozhodnutím potvrdil, že je zárukou nezávislosti státních zástupců. Zrušil usnesení o zastavení trestního stíhání premiéra Andreje Babiše a členky představenstva společnosti Farma Čapí hnízdo Jany Mayerové. Jejich stíhání v případu údajného dotačního podvodu pokračuje a spis se vrací do Prahy k dozorovému státnímu zástupci. Společnost Farma Čapí hnízdo, jako součást Agrofertu, neměla nárok získat evropskou dotaci v programu pro malé a střední podniky.

2. Střet zájmů
Evropský audit ke střetu zájmů Andreje Babiše potvrdil závěry zveřejněné v předběžné zprávě už před půl rokem. Babiš je ve střetu zájmů! Potvrdilo se, že jako premiér vlády ovlivňuje dotační politiku a z ní skrze Agrofert zároveň sám profituje. Souběh byznysu a politiky je podle Evropské komise v rozporu s evropským, tak s českým právem.

Jak mohou čeští voliči takového člověka volit? Vždyť postrádá sebereflexi, má velkou dávku drzosti, neschopnost cítit stud. Prostřednictvím vlastních médií manipuluje myšlením lidí k obrazu svému. Do svých osobních problémů vtahuje Českou republiku. Je ostudou této země. Měl by odejít z vrcholné politiky.

MUDR. MILOŠ REJMONT, ČLEN TOP 09 SEMILY A LÉKAŘ SE ZAMĚŘENÍM NA DIAGNOSTIKU PRSOU

Osobnosti:
Miloš Rejmont