27. červen 1950 a 27. červen 2018, je to jen náhoda?

27. 6. 2018
27. června 1950 v 5:35 hodin byla vykonána poprava oběšením Milady Horákové na dvoře pankrácké věznice. Tato justiční vražda spáchaná komunisty vyvolala velký mezinárodní ohlas, např. britský premiér Winston Churchill prohlásil:" Plně sdílím zármutek a rozhořčení, které cítíte při krutých soudních vraždách v Československu".
 
27.červen byl na podkladě této vraždy vyhlášen Dnem památky obětí komunistického režimu. 68 let po vraždě Milady Horákové, 27.června 2018, se proruský prezident Miloš Zeman nestydí jmenovat novou menšinovou vládu ANO a ČSSD podporovanou komunisty. Česká republika tak bude mít první polistopadovou plnohodnotnou polokomunistickou vládu. V čele této vlády bude bývalý komunista a estébák Andrej Babiš. Navíc to bude vláda neodborníků. Např. Taťána Malá na post ministryně spravedlnosti či Adam Vojtěch na post ministra zdravotnictví nemají předpoklady.
 
Demokratická část naší země nesmí rezignovat. Ještě není zcela pozdě. Již v komunálních a senátních volbách by měly demokratické strany zvítězit. Města a vesnice nesmí padnout do rukou Babiše. Senát je zárukou demokracie, proto by ho Babiš rád zrušil. A to se nesmí stát...

MUDr. Miloš Rejmont, lékař se zaměřením na diagnostiku prsou a podporovatel TOP 09

Štítky
Osobnosti: Miloš Rejmont
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme