Poděkování krajského předsedy

9. 1. 2014

Vážená paní, Vážený pane

Jménem TOP 09 a jejího vedení, rovněž tak naší členské základny, si Vám dovoluji co nejupřímněji poděkovat za dosavadní podporu, které se TOP 09 z Vaší strany dostává. Dovoluji si rovněž připojit co nejsrdečnější pozdrav s Novým rokem a přání pevného zdraví Vám a všem Vašim blízkým.

Politický vývoj v naší republice přiřkl TOP 09 do dalšího období opoziční roli na parlamentní půdě. Slovy pana Karla Schwarzenberga, předsedy TOP 09, se budou i nadále poslanci TOP 09 věnovat systematické a trpělivé práci obhajující základní myšlenky liberálně konzervativního přístupu k životu, přičemž tato snaha je i nadále umocněna obhajobou parlamentní demokracie proti autoritářským a autokratickým tendencím v naší společnosti patrnými v poslední době. Riziko vzniku zárodků takovýchto tendencí je neoddiskutovatelné a vývoj dává těmto obavám za pravdu.

Nicméně v roce 2014 nás čeká klání s našimi politickými soupeři a to ve volbách do Evropského parlamentu, komunálních volbách a v některých obvodech rovněž tak doplňujících volbách do Senátu Parlamentu ČR, přičemž všechny tyto volby jsou nesmírně důležité a úspěch v nich považujeme za podstatný krok v obhajobě individuálních svobod, vyváženého ekonomického prostředí a efektivního hospodaření s rozpočtovými prostředky.

Dovolte mi tedy Vás poprosit touto formou o Vaší další podporu, zejména pak při zmíněných nadcházejících komunálních volbách bychom velmi uvítali Vaši reflexi, obzvláště Vaše případné náměty, co Vy byste v rámci konfigurace jednotlivých komunálních programů rádi řešili či navrhli proto, aby se Vám i Vašim dětem ve Vašem městě či obci žilo lépe, na řešení jakých problémů by se měla dle Vás TOP 09 ve Vaší obci zaměřit. Naší snahou pak bude Vaše podněty zahrnout do našich programů předkládaných občanům v rámci těchto voleb, následně pak vyvineme samozřejmě maximální snahu pro jejich realizaci.

Jsme i nadále přesvědčeni, že v úzké spolupráci s Vámi, podporovateli TOP 09, je naším posláním obhajovat základní teze naší politické strany.  Našim kandidátům, kteří budou tyto teze hájit včetně konkrétních řešení jednotlivých problémů té či oné obce, toho či onoho města, pak přeji mnoho sil v tomto připravovaném politickém soutěžení a Vám osobně pevné zdraví.

S úctou a poděkováním

Aleš Cabicar
předseda TOP 09 Královehradeckého kraje
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme