LDN v Hradci Králové obnoví návštěvní hodiny. Lidé se před návštěvou budou muset objednat

Léčebna dlouhodobě nemocných Hradec Králové plánuje od pondělí 24. 8. obnovit návštěvní hodiny. Lidé budou moci hospitalizované pacienty navštívit v pondělí, středy a soboty vždy od 14 do 16 hodin. Před návštěvou se budou muset objednat.

20. 8. 2020

K dočasnému zrušení návštěvních hodin přistoupila hradecká LDN v druhé půlce července kvůli prevenci před šířením nákazy covid-19. Návštěvy znovu povolí, pokud se situace v kraji výrazně nezhorší.

Přistoupili jsme k obnovení návštěvních hodin za předpokladu, že návštěvy budou dodržovat všechna hygienická a protiepidemická opatření. Lidé budou moci k pacientům maximálně po dvou. Před návštěvou jim personál léčebny změří tělesnou teplotu a vyzve k vyplnění dotazníku. Bude samozřejmě povinné mít po celou dobu nasazenou roušku. Po návštěvě proběhne dezinfekce pacientova lůžka a okolí,“ informoval náměstek pro zdravotnictví Aleš Cabicar (TOP 09).

Návštěvní hodiny budou probíhat v pondělí, středy a soboty od 14:00 do 16:00. Lidé se před návštěvou budou muset telefonicky objednat na čísle 495 070 244 ve všední dny mezi 12:00 a 14:00. Další informace jsou na webových stránkách www.ldnhk.cz.

Královéhradecký kraj nadále patří k regionům s nejnižším výskytem nákazy. Doteď se koronavirus prokázal u 428 jeho obyvatel.

Dan Lechmann

Zdroj: Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme