Jedničku Leoše Hegera i další kandidáty podpořil osobně Karel Schwarzenberg

17. 10. 2013

Kandidáty TOP 09 v nadcházejících volbách do sněmovny přijeli svojí osobní návštěvou Hradce Králové v úterý 15. října podpořit předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg a 1. místopředseda strany Miroslav Kalousek.

Návštěvu regionu zahájil Karel Schwarzenberg prohlídkou firmy PETROF, a to spolu s Leošem Hegerem, Jiřím Olivou a Alešem Cabicarem. Setkali se s prezidentkou firmy PETROF paní Zuzanou Ceralovou Petrofovou a přestřihnutím pásky symbolicky uvedli v život projekt Muzea Petrof. To je budováno k 150. výročí společnosti.

Společného oběda v restauraci U Královny Elišky v centru Hradce Králové se pak zúčastnili kandidáti i představitelé TOP 09 a Starostů z regionu Královéhradeckého kraje. V Muzeu východních Čech na Eliščině nábřeží v Hradci Králové pak odpoledne Karel Schwarzenberg a Miroslav Kalousek spolu s lídry besedovali s občany. Zájem o toto setkání byl velký a převyšoval možnosti sálu.

Poté se přesunuli na Masarykovo náměstí, kde se konal Koncert s Karlem. Karel Schwarzenberg uzavřel návštěvu Hradce Králové již tradiční akcí NA PIVO S KARLEM v restauraci U Lva, kde dvě hodiny s Karlem i s Jiřím Olivou a Leošem Hegerem lidé diskutovali na současná aktuální témata i na téma programu TOP 09 v těchto předčasných volbách.

Zdena Hanyšová Celá
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme