Hradecká LDN zvítězila v projektu Kvalitní a bezpečná nemocnice 2020

Krajská příspěvková organizace Léčebna pro dlouhodobě nemocné Hradec Králové se stala absolutním vítězem projektu Kvalitní a bezpečná nemocnice 2020. Cenu pravidelně vyhlašuje Česká společnost pro akreditaci ve zdravotnictví.

28. 9. 2020

„Tuto cenu si LDN zaslouží, jelikož vykazuje bezpečnou, nadstandartní a vysoce kvalitní péči o pacienty i personál. Léčebna je totiž trvale se rozvíjejícím zdravotnickým zařízením a neoddělitelnou součástí sítě zdravotnictví města i kraje, na čemž má velkou zásluhu personál i vedení,“ řekl náměstek Aleš Cabicar (TOP 09) odpovědný za oblast zdravotnictví.

Cenu uděluje každý rok Česká společnost pro akreditaci ve zdravotnictví, s. r. o., která vybírá z několika desítek zařízení dlouhodobé a následné péče. Důležitým kritériem pro výběr vítěze je pokrok v oblasti kvality poskytované péče.

Za cenu jsem opravdu vděčný. Je to pro nás odměna, že práci děláme kvalitně a dává veřejnosti smysl. Motivuje to všechny zaměstnance k náročné práci,“ vděčně okomentoval ředitel LDN Radim Faltus.

Léčebna pro dlouhodobě nemocné Hradec Králové je příspěvkovou organizací Královéhradeckého kraje poskytující následnou péči. Zařízení má kapacitu 94 lůžek a personálně zajišťuje provoz a péči 92 zaměstnanců.

Sylvie Velčovská

Zdroj: Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme