Vedení vrchlabské TOP 09 pokračuje v osvědčeném složení

Sněm místní organizace TOP 09 Vrchlabí, který proběhl v úterý 4. dubna ve Švejk restaurantu na Střelnici ve Vrchlabí, podpořil stávající vedení organizace do dalšího dvouletého funkčního období. Předsedou zůstává Lukáš Teplý, zastupitel Vrchlabí a vedoucí podpory škol a mezinárodní spolupráce v Královéhradeckém krajském institutu pro vzdělávání a inovace. 

6. 4. 2023

„TOP 09 po loňských komunálních volbách dál působí v zastupitelstvech všech tří měst naší místní organizace – ve Vrchlabí, Špindlerově Mlýně i Hostinném, členy máme i v Černém Dole. V následujících dvou letech se chceme soustředit na to, abychom měli nejen úspěšné nezávislé zastupitele, ale i aktivní členy, motivovat je pro práci přímo uvnitř a pro TOP 09. Vysvětlovat, proč je pro naši zemi důležité, aby se co nejvíc z nás podílelo na veřejném životě i jako členové politických stran. Hájit politiku TOP 09 v rámci vlády i koalice SPOLU, hledat lokální témata důležitá pro obyvatele našeho regionu – podpora aktivních a podnikavých lidí a jejich nápadů, udržitelná ochrana přírody, péče o místní komunity a vztahy. To v TOPce umíme a musíme v tom pokračovat. A samozřejmě ukázat v evropských a krajských volbách příští rok, že u nás na horách má TOP 09 pořád podporu," uvedl znovuzvolený předseda Lukáš Teplý

Místopředsedou organizace byl zvolen jednatel společnosti v důchodu Jan Doubek, členem místního výboru pak zastupitel Hostinného a hudebník Vladimír Junek. Místní sněm zároveň vyjádřil jednoznačnou podporu předsedkyni TOP 09 Markétě Pekarové Adamové, ocenil její práci v čele Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a odsoudil útoky opozičních poslanců na její osobu a výkon funkce jako zcela neopodstatněné.

Romana Matula

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme