TOP 09 Hradec Králové dál povede Jakub Sofka

TOP 09 Hradec Králové si na sněmu regionální organizace zvolila nové vedení. Hradeckou organizaci dál povede učitel základní školy Jakub Sofka. Ve čtvrtek o tom rozhodli delegáti sněmu, který se konal přes videokonferenci. Místopředsedou regionální organizace byl zvolen spolumajitel autoservisu Petr Vošoust.

18. 1. 2021

Nejdříve bych rád všem poděkoval za důvěru. Jsem velmi rád, že regionální výbor prošel obměnou, kdy je obsazen některými relativně novými členy, kteří jsou ovšem novou energií. Pevně věřím, že se novému výboru, respektive celé královéhradecké TOP 09 povede prohloubit spolupráci s HDK a uspět jak ve volbách do PS PČR, tak zejména ve volbách do zastupitelstva města. Rádi si vyslechneme názory a podněty široké veřejnosti, proto neváhejte se na kohokoliv z regionálního výboru či TOP 09 obrátit, uvedl zvolený předseda regionální organizace TOP 09 Hradec Králové Jakub Sofka.

Regionální výbor hradecké TOP 09 doplňuje ředitel Gymnázia J. K. Tyla Matěj Ondřej Havel, krajinný inženýr a jednatel společnosti ENVICONS s. r. o. Lukáš Řádek,  student Univerzity Hradec Králové Dominik Šípoš, překladatelka a průvodkyně Sandra Špačková a členka Krajské rady České unie sportu Eva Víšková.

V následujícím funkčním období budeme mít nebývale napilno. Čeká se od nás podpora a pomoc v letošních sněmovních volbách, napřesrok potom utkání o hradeckou radnici ve volbách komunálních; ty jsou pro region pochopitelně klíčové. Trvalou výzvou pro nás zůstává snaha oslovit mladé voliče a prvovoliče,“ říká člen regionálního výboru Matěj Ondřej Havel.

Romana Matula

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj