SPOLU s Markétou Pekarovou Adamovou na Trutnovsku

Kandidáti koalice SPOLU jezdí do všech koutů Česka. Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová navštívila během dvou dnů Dvůr Králové nad Labem, Janské Lázně, Špindlerův Mlýn, Trutnov a Vrchlabí, kde společně s lídrem za TOP 09 Matějem Ondřejem Havlem a dalšími kandidáty do Poslanecké sněmovny za Královéhradecký kraj křižovali ulicemi, aby mluvili s lidmi přímo a získávali jejich zpětnou vazbu.

2. 8. 2021

„Strávili jsme s lidmi na ulicích a náměstích celý den. Zaujalo mě, že co město, to jiná interakce. Někde se s námi lidé zastavovali, jinde jsme spolu utrousili jen pár slov. Ale všude byly reakce zejména pozitivní. Řada lidí říkala, že nám drží palce. Spousta se jich ptala na volební program a mluvili jsme o konkrétních věcech. Správný přístup být mezi lidmi a mluvit s nimi, řekl lídr za TOP 09 koalice SPOLU a ředitel Gymnázia J. K. Tyla v Hradci Králové Matěj Ondřej Havel.

Centrum Dvora Králové nad Labem, Trutnova, Vrchlabí navštívili kandidáti SPOLU. Zastávku měli i u mýtného kamene Schwarzenbergů a javoru, který 4. června 2016 v Janských Lázních zasadil čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

„Bylo mi potěšením seznámit předsedkyni TOP 09 Markétu Adamovou Pekarovou a spolukandidáta koalice SPOLU Lukáše Řádka s Královédvoráky. Po centru města nemohla chybět ani návštěva Safari Parku, Safari kempu a Safari pivovaru,“ uvedla zastupitelka města Dvůr Králové nad Labem a kandidátka do Poslanecké sněmovny Veronika Tomková.

„Jsem rád, že jsme v Trutnově mohli přivítat naši předsedkyni Markétu Pekarovou Adamovou. V budoucnu plánujeme pravidelné návštěvy celostátních představitelů TOP 09, aby i Trutnováci měli možnost mluvit s politiky přímo,“ uvedl předseda místní organizace TOP 09 Trutnov Filip Bělík.

Romana Matula   

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme