× Staňte se našimi členy!

Regionální organizaci TOP 09 Jičín dál povede Zdeněk Švorc

3. 12. 2019

TOP 09 Jičín si na sněmu regionální organizace zvolila nové vedení. Jičínskou organizaci dále povede starosta obce Staré Hrady a krajský zastupitel Zdeněk Švorc. V pondělí o tom rozhodli delegáti sněmu, který se konal v Jičíně. Místopředsedy regionální organizace byli zvoleni podnikatel Tomáš Frýba a starosta obce Butoves Bob Šviha.

Chtěl bych poděkovat za to, že mi delegáti sněmu dali šanci a důvěru vést regionální organizaci TOP 09 Jičín v dalším dvouletém období. V této době nás čekají volby do krajského zastupitelstva, kde hlavní úkol pro nás všechny vidím v tom, minimálně obhájit naši současnou pozici v krajském zastupitelstvu. Ještě důležitější úkol je přispět k co nejlepšímu výsledku TOP 09 ve volbách do Poslanecké sněmovny, které nás čekají v roce 2021. S tímto souvisí i další úkol, který bych si chtěl vytyčit, a to je posílení naší členské základy a lepší komunikace s našimi podporovateli," uvedl předseda regionální organizace TOP 09 Jičín Zdeněk Švorc.

Regionální výbor jičínské TOP 09 doplňuje jednatel počítačové firmy František Faměra, IT Architekt Miroslav Chlubna, restaurátor kamene Vít Kotrbáček a důchodce Jiří Stránský.

Romana Matula

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Osobnosti:
František Faměra, Tomáš Frýba, Miroslav Chlubna, Vít Kotrbáček, Jiří Stránský, Bob Šviha, Zdeněk Švorc