Přijďte k volbám 7. a 8. 10. 2016, má to smysl

7. 10. 2016
Již dnes a zítra se konají volby do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje a do Senátu v senátním obvodě Jičín.

Tyto volby rozhodnou nejen o dalším směřování našeho kraje, ale poukáží i na spokojenost či nesouhlas se současným vedením naší země. Ukáží, zda souhlasíme s omezováním naší svobody, které vychází z některých zákonů vládnoucí koalice. Již jich je tolik, že jsme připravili celý Seznam nesvobody.

V Královéhradeckém kraji kandiduje TOP 09 s podporou Liberálně ekologické strany. Budeme usilovat o odpovědné a transparentní hospodaření a rozhodování v našem kraji. Zároveň chceme navázat na dosavadní úspěchy dosažené za 16 let existence krajského uspořádání a dále zlepšovat v našem kraji, který patří mezi nejlepší místa pro život v ČR, podmínky pro práci i osobní život.

Do krajských voleb jsem vstoupil s heslem Svoboda a odpovědnost jsou pilířem zdravé společnosti. Máme to štěstí, že můžeme svobodně volit, buďme proto odpovědní a naší svobody využijme. TOP 09 bude obhajovat všechny pozitivní změny, ke kterým po listopadu 1989 došlo, a nedopustíme, aby byl polistopadový vývoj obrácen.

Pro krajské i senátní volby je typická nízká volební účast. A čím menší je počet odevzdaných hlasů, tím větší váhu má každý z nich. Nepodceňme to.

Věříme vám, že je pro vás svoboda naší země důležitá. Prosím přijďte k volbám 7. a 8. 10. 2016, má to smysl.

Váš
Leoš Heger

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme