Náchodskou TOP 09 nově povede Lenka Hronovská

Náchodská TOP 09 si na sněmu regionální organizace zvolila nové vedení. Po čtyřech letech vystřídala ve vedení dosavadního předsedu Josefa Mertu Lenka Hronovská, pracující v obchodním oddělení firmy Hronovský s.r.o. V pátek o tom rozhodli delegáti sněmu, který se konal v Náchodě. Místopředsedy regionální organizace byli zvoleni architekt Walter Kurschatke a starosta Červeného Kostelce Rostislav Petrák.

8. 4. 2019

„Nebude jednoduché navázat na práci předchozího předsedy pana Josefa Merty, nicméně budu se snažit o co nejdynamičtější komunikaci se všemi členy náchodské organizace. Strana TOP 09 musí zůstat součástí politického spektra nejen na republikové, ale i na regionální úrovni. Bude třeba komunikovat se spoluobčany, sbírat podněty a náměty a co nejlépe se připravit do příštích voleb,“ uvedla nově zvolená předsedkyně regionální organizace TOP 09 Náchod Lenka Hronovská.

Regionální výbor náchodské TOP 09 doplňuje ředitel autoservisu ADN Autodružstvo Josef Merta a místostarosta Broumova Kamil Slezák. Jednání se zúčastnil i předseda krajské organizace TOP 09 a náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje pro zdravotnictví Aleš Cabicar.

„Rád bych poděkoval dosavadnímu předsedovi Josefu Mertovi za jeho čtyřletou práci v regionu. Zároveň gratuluji nově zvolené předsedkyni regionu Náchod Lence Hronovské. Nyní je potřeba se soustředit na podporu společné kandidátky do Evropského parlamentu v čele s Jiřím Pospíšilem a Luďkem Niedermayerem," uvedl Aleš Cabicar.

Romana Putnová

krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme