Hradeckou TOP 09 nově povede Lukáš Řádek

Regionální organizace TOP 09 Hradec Králové si na svém sněmu zvolila nové vedení. Ve vedení dosavadního předsedu Jakuba Sofku vystřídal krajinný inženýr, odborník na životní prostředí a člen celostátního Předsednictva TOP 09 Lukáš Řádek. Ve čtvrtek o tom rozhodli delegáti sněmu, který proběhl v Novém Bydžově. Místopředsedy regionální organizace byli zvoleni 1. místostarosta města Nový Bydžov Martin Kořínek a překladatelka a průvodkyně Sandra Špačková.

11. 3. 2022

Chci poděkovat všem delegátkám a delegátům za projevenou důvěru. Celá naše organizace prošla od minulých komunálních voleb výraznými změnami a věřím, že na podzim je i úspěšně představíme voličům. Máme za sebou zdařilé volby do kraje a poslanecké sněmovny. Na to chceme navázat. Chceme být součástí vládních koalic v Hradci Králové a Novém Bydžově. Rádi bychom naše bydliště posunuli směrem k moderním městům, která kladou důraz na soudobé vzdělávání, starají se o udržitelný rozvoj, nabízí a realizují chytrá řešení a efektivní investice. Pojďme se společně vydat na cestu za lepším a kulturním životem v našich obcích a městech, uvedl nově zvolený předseda regionální organizace TOP 09 Hradec Králové Lukáš Řádek.

Regionální výbor TOP 09 Hradec Králové doplňuje poslanec PČR a ředitel Gymnázia J. K. Tyla Hradec Králové Matěj Ondřej Havel, vedoucí Jiráskova divadla v Novém Bydžově Petr Kruliš, pořizovatel územního plánování v Novém Bydžově Jan Málek a spolumajitel autoservisu Petr Vošoust.

Romana Matula

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj