Hradeckou místní TOP 09 nově povede Petr Vošoust

Místní organizace TOP 09 Hradec Králové si na svém sněmu zvolila nové vedení. Po dvou letech vystřídal ve vedení dosavadního předsedu Jakuba Sofku, spolumajitel autoservisu Petr Vošoust. V pondělí o tom rozhodli delegáti sněmu, který proběhl v Hradci Králové. Místopředsedou místní organizace byl zvolen krajinný inženýr, odborník na vodu v krajině a kandidát do Poslanecké sněmovny Lukáš Řádek.

22. 6. 2021

Moc si vážím podpory všech členů, kteří se účastnili místního sněmu. Složení nového místního výboru mě naplňuje nadějí na tvůrčí a smysluplnou práci, která se bude opírat o zkušenosti i nový elán. Aktuálně je třeba nejen tyto atributy využít v rámci koalice SPOLU před volbami do Poslanecké sněmovny, a především aktivně podpořit a odpracovat kampaň pro našeho lídra Matěje O. Havla. Bezprostředně poté bude odpovědností místního výboru příprava a strategie komunálních voleb s jasnou vizí dostat TOP 09 do vedení města. Hradec Králové si opravdu nezaslouží současnou agonii, potřebuje razantní změnu v podobě racionální, a především kompetentní komunální politiky, uvedl nově zvolený místopředseda místní organizace TOP 09 Hradec Králové Lukáš Řádek.  

Místní výbor TOP 09 Hradec Králové doplňuje ředitel Gymnázia J. K. Tyla Hradec Králové a lídr za TOP 09 do Poslanecké sněmovny Matěj Ondřej Havel, živnostník Tomáš Patera a překladatelka a průvodkyně Sandra Špačková.   

 

Romana Matula   

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme