Hradeckou místní TOP 09 dál povede Petr Vošoust

Místní organizace TOP 09 Hradec Králové si na svém sněmu zvolila nové vedení. Funkci předsedy obhájil spolumajitel autoservisu Petr Vošoust. V pondělí o tom rozhodli delegáti sněmu, který proběhl v Hradci Králové. Místopředsedkyní místní organizace byla zvolena studentka právnické fakulty Janette Prošková.

16. 5. 2023

Mnohokrát děkuji kolegům za důvěru. Práce na dva roky máme dost, čeká nás příprava krajských voleb a voleb do Evropského parlamentu v našem městě. Jsem rád, že tým, se kterým jsem spolupracoval v uplynulém období zůstal stejný a je doplněn o nové tváře, které pomohou dalšímu rozvoji naší strany, uvedl zvolený předseda místní organizace TOP 09 Hradec Králové Petr Vošoust.  

Místní výbor TOP 09 Hradec Králové doplňuje IT konzultant Jan Bednář, personální ředitel účetní a daňové společnosti Martin Leugner, živnostník Tomáš Patera, náměstek primátorky města pro strategický rozvoj, investice, ochranu klimatu, adaptaci a energetiku, dotace Lukáš Řádek, překladatelka a průvodkyně Sandra Špačková.   

Děkuji za důvěru a aktivně svoji odpovědnost přijímám. Věřím, že místní organizaci TOP 09 budu přínosem a vnesu tak pohled mladé generace žen do komunální politiky, uvedla nově zvolená místopředsedkyně místní organizace TOP 09 Hradec Králové Janette Prošková.   

Romana Matula   

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme