Otys: Sokolovská uhelná koupila karlovarské Lázně III, rozšiřuje své hotelové služby

29. 7. 2023

" Jsem velmi mile překvapen, že této regionální a velice významné firmě s podařilo nákup historické budovy lázní uskutečnit. O to víc si vedení firmy vážím, že i se stávajícím personálem počítá a hodlá si jej ponechat"reagoval Lukáš Otys , předseda TOP 09 KV kraje

„Lázeňství patří vedle tradičních průmyslových odvětví k pilířům, na kterých historicky stojí celý Karlovarský kraj. Region nyní prochází transformací a cestovní ruch ve všech podobách bude hrát v budoucnu klíčovou roli, a to nejen v Karlových Varech, ale věříme, že také na Sokolovsku,“ uvedl Pavel Tomek, předseda dozorčí rady společnosti Sokolovská uhelná a SUAS Group.

Konstatoval, že i proto se skupina jako jeden z aktérů podílejících se na přeměně kraje, snaží o udržení provozu lázní a lázeňské péče.

„Ujistili jsme zaměstnance hotelu Windsor, že hotel zůstává v rukou regionální firmy. Nikdo se nemusí obávat pracovní změny, celý tým se zapojí ve spolupráci s Romanií na dalším rozšíření ubytovací kapacity a služeb v Karlových Varech,“ dodal Tomek.

Dne 27.07.2021, Karlovarská Drbna

Zdroj: https://www.idnes.cz/karlovy-vary/zpravy/prodej-lazne-iii-karlovy-vary-sokolovska-uhelna-suas-group.A230726_115238_vary-zpravy_melu

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme