Místní organizace TOP 09 Cheb

Informace k volbám do zastupitelstva města Cheb

Super volební rok končí,

21. 10. 2010
Jménem místní organizace Cheb, která stále ještě zahrnuje členy ze Skalné, Lubů, Plesné, Hazlova i Poustky děkuji všem, kteří naši stranu podpořili jak v parlamentních volbách, tak i ve volbách komunálních. Při porovnání výsledků srovnatelných měst v celé republice jsme dosáhli průměrného výsledku dvou zastupitelů na Chebské radnici a jsme za to velmi rádi. Uvědomujeme si, že naše MO vznikla v únoru letošního roku a to je velmi krátká doba na to, abychom byli vnímáni tak, jak to většina z nás cítí (očekávali jsme – asi jako každý – trochu víc). Všichni bereme letošní rok jako velkou školu, ve které jsme se začali učit a slibujeme sobě i voličům, že naše zkušenosti z obou klání zúročíme a pokusíme se příště vystupovat přesvědčivěji o záměrech, které považujeme za užitečné a kvalitní. Vynasnažíme se, aby naši zástupci na radnicích přesvědčili ty, kteří letos k volbám nepřišly, že to příště udělají a k volbám přijdou. Tohoto cíle budeme chtít dosáhnout férovým a srozumitelným chováním při správě věcí veřejných.   Ing. Jan Kopička Předseda MO Cheb

Sportovní odpoledne na Komorní hůrce

5. 10. 2010
Sportovní odpoledne na Komorní hůrce Hotel Komorní hůrka a TOP 09 už se v Chebu stávají neoddělitelnými pojmy. V listopadu 2009 se na tomto hotelu uskutečnila ustavující krajská konference strany, v dubnu na něm byl uspořádán společný oběd místopředsedy Ing. Miroslava Kalouska se členy místní organizace, 22.5. tam byl velmi pěkný předvolební dětský a sportovní den ve znamení parlamentních voleb.

Schůzka s ministrem zdravotnictví

26. 9. 2010
Na základě pozvání poslance PSP ČR R. Chlada navštívil v pátek 24. září 2010 náš region ministr zdravotnictví Leoš Heger. Jednání s panem ministrem se zúčastnili někteří zástupci zdravotnických zařízení Karlovarského a Ústeckého kraje, zástupci samosprávy a další.
 <  1 2 ... 10 ... 13 14 15 16   > Články 57 - 60 z 62

Předseda Místního výboru Cheb: Petr Schaller

Místopředseda: Robert Zetek

Členové : Martin Tůma, PharmMgr.Dr. Petr Koudelka,