Regionální organizace TOP 09 Teplicko

Karola Haasová, kandidátka na hejtmanku Ústeckého kraje
10. 5. 2012

Karola Haasová, kandidátka na hejtmanku Ústeckého kraje

„Jsme strana, která brání evropské ideály a prosazuje proevropskou politiku také na úrovni regionů. I když nám dnes fouká vítr do obličeje, zodpovědný politik nemá popularitu na prvním místě, ale má tam pouze to, co je dobré pro tuto zemi. Posíláme do voleb správné lidi,“ říká předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.  Lídrem ústecké kandidátky bude Karola Haasová, lékařka a zastupitelka v Ústí nad Labem.

Rozhovor s Pavlem Pastyříkem o údělu opozice v bílinském zastupitelstvu
18. 2. 2012

Rozhovor s Pavlem Pastyříkem o údělu opozice v bílinském zastupitelstvu

V dalším rozhovoru s krajskými komunálními politiky odpovídal na otázky Pavel Pastyřík, zastupitel v Bílině. V komunálních volbách v roce 2010 získala kandidátka TOP 09 6% a má dva zastupitele.

Rozhovor s teplickým radním Petrem Měsícem
27. 1. 2012

Rozhovor s teplickým radním Petrem Měsícem

Tímto článkem startujeme sérii rozhovorů se zastupiteli zvolenými za TOP 09. První zastávkou bude lázeňské město Teplice, kde v komunálních volbách TOP 09 získala 8,65% a její voliče reprezentují 3 zastupitelé. Na otázky ochotně odpověděl teplický radní Ing. Petr Měsíc, který by rád dokázalt, že i politiku lze dělat s pokorou, slušně, bez postranních úmyslů a politikaření.

1 2 ... 70 ... 74 75 76 77 78 ... 80 ... 91 92
Články 226 - 228 z 275