TOP 09 v Čelákovicích druhá, získala 4 mandáty

17. 10. 2010

Skvělého výsledku v podobě 4 mandátů dosáhla čelákovická TOP 09 díky voličům, kteří si ve městě přejí změnu ve vedení, hospodaření a přístupu města k občanům.

Druhé místo z celkem 12 kandidujících subjektů je výsledek, se kterým se ve volbách do zastupitelstva města Čelákovic umístila TOP 09. Třetí místo a stejný počet mandátů získala ODS, těsné prvenství (o čtyři desetiny procenta) a čtyři mandáty získala současná vládnoucí strana PRO Č, pro kterou ale tento výsledek znamená výrazný propad a ztrátu důvěry občanů. Podrobné informaci o výsledku voleb v Čelákovicích najdete zde či na serveru idnes.cz.

Zastupiteli města Čelákovic za TOP 09 se stali:

Marek Skalický (969 hlasů)
Miloš Sekyra (883 hlasů)
Tomáš Janák (821 hlasů)
Milan Tichý (806 hlasů)

Silná kandidátka a program TOP 09 v Čelákovicích oslovily velkou skupinu občanů, kteří svým hlasem podporují změnu na radnici. Odpovědné hospodaření bez dluhů, transparentní výběrové zakázky, otevřená komunikace radnice s občany, reálný investiční plán, příprava dopravního generelu a jasný a srozumitelný rozpočet města jsou hlavními body programu místní TOP 09. To jsou také v tuto chvíli oblasti, které město Čelákovice „pálí“ nejvíce a které hlavně musí řešit budoucí vedení města.

TOP 09 vstupuje do povolebních vyjednávání s výraznou podporou občanů Čelákovic. Díky této podpoře může jednat s dalšími stranami a pracovat na vytvoření silné koalice, která prosadí změnu ve spravování města a tím naplní očekávání čelákovických občanů.

TOP 09 Čelákovice děkuje všem svým voličům za podporu, důvěru i svěřenou odpovědnost.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 STŘEDOČESKÝ KRAJ

Opletalova 1603/57