TOP 09 podala trestní oznámení

3. 10. 2010

Nečestné a nesportovní. Předvolební boj v Čelákovicích vrcholí krádežemi.

Ve čtvrtek 30. září instalovala TOP 09 své billboardy a plakáty. Ještě tu noc někdo spustil „antikampaň“: Poškodil a přelepil většinu plakátů i billboardů. To samé se stalo i další kandidující straně, ODS. Zřejmě není náhodou, že obě strany jsou nejvýraznějším kritikem poměrů na čelákovické radnici a zároveň mají velký voličský potenciál.

Už v pátek ráno se povedlo většinu škod napravit a nezbývalo než se připravit na podobné záškodnické aktivity, které skončí až dnem voleb. Nikdo v tu chvíli nečekal, že antipatie a zřejmě i strach z připravovaných změn doženou iniciátory antikampaně až ke krádeži. Během víkendu bylo ukradeno několik billboardů TOP 09 i ODS, čímž se viník dopustil trestného činu. Jelikož je jasné, že nešlo o obyčejný vandalismus, a protože škoda přesáhla 5 000 Kč, podaly obě strany v neděli 3. října trestní oznámení na neznámého pachatele.

Nesmyslnost těchto zoufalých činů je až zarážející. Zničení a krádeže několika billboardů jistě neodradí žádného voliče od toho, aby volil TOP 09 a prosadil tak změnu, kterou naše město potřebuje více než pověstnou sůl. 15. a 16. října se ukáže, jaké jednání občané Čelákovic preferují.

TOP 09 Čelákovice

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 STŘEDOČESKÝ KRAJ