16. 3. 2011

Dobrý den,

jmenuji se Luděk Kvapil a tento týden budete rozhodovat o tom, zda se stanu senátorem. Chci Vás požádat o to, abyste tento pátek (18. března) nebo v sobotu (19. března) dali svůj hlas mě a chci Vám říct proč.

Jsem starosta Kmětiněvse, malé vesnice v tomto kraji. Normální starosta s normálními problémy. Před sedmi lety se u nás stala hrozná věc – nezletilý kluk znásilnil a zabil svoji třináctiletou (!) spolužačku. Brutálně. Protože byl nezletilý, tak vylezl z pasťáku a tím jeho trest skončil. Co víc, nemá ani záznam v trestním rejstříku.

Takoví mají chodit mezi námi jako nevinní? Není to vlastně nefér vůči všem těm, kteří dnes ve vězení jsou?

Mně to jedno nebylo. Chci to změnit. Stejně na tom je půl milionu dalších Čechů. Shromáždil jsem jejich podpisy, dal je do novin, poslal do všech obcí u nás. Každý politik před volbami chtěl moji podporu. Fotili se a usmívali. Nestalo se nic, než jsem začal kandidovat. Teď to chci dotáhnout a nepotřebuju tlučhuby. Potřebuju jít do Senátu a udělat všechno proto, aby někdo, kdo je o pár měsíců mladší, neměl nespravedlivou výhodu.

Chápu, že prožíváte těžkou životní situaci, kterou Vám nikdo nezávidí. Ale právě proto, že jste ve vězení, tak vidíte některé věci bez obalu a tak jak jsou. Máte právo volit. Máte právo zkusit změnit jednu věc, jednu hodně nepovedenou věc. Zvolte mě a změníme to.

Váš Luděk Kvapil, starosta obce Kmetiněves, kandidát č. 8
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme