Vážení spoluobčané,

Přišlo jaro, příroda se začíná zelenat, venku se to hemží veselými dětmi, ale rád bych Vám sdělil i několik důležitých informací.

Situace v základní škole

Ke konci března ukončila svůj pracovní poměr ve škole paní ředitelka Gabal´ová. Ještě jednou jí za její práci pro školu děkuji. Od prvního dubna školu řídí z pozice statutární zástupkyně ředitelky paní Drahomíra Moravcová. Ačkoliv není v úplně jednoduché pozici, přeji jí, aby toto čtyřměsíční období úspěšně zvládla. V tuto chvíli je již vypsaný konkurz na nového ředitele či ředitelku, který by měl nastoupit od prvního srpna. Chci Vás ubezpečit, že chod školy není jakkoliv ohrožen.

Jak jste si určitě všimli, dostavba školy zdárně pokračuje. Budovy stojí, okna jsou osazena a na venkovních stěnách probíhá připevňování dřevěné fasády. Abyste viděli, jak práce pokračují i uvnitř budovy, přikládám několik fotek.

Žalov rozhodně není periferie

Žalov je nádherná část Roztok. Rád bych všechny Žalovské ujistil, že na ně rozhodně nezapomínáme. Dovolím si připomenout, že zde byla opravena Smetanova ulice, doplněno o několik herních prvků na hřišti u žalovské školy a jeden další umístěn na konci ulice Pod Koláčovem.

S přáním krásných jarních dní

Jan Jakob
starosta města Roztoky

Článek vyšel v Odraze č. 4.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme