2. 10. 2010

Dobrou náladu, pár sladkostí, létající balonek i dárečky si odnesly děti, které dorazily na sobotní dětské odpoledne do unhošťského Automotoklubu. Na místním parkovišti i v sále si vyzkoušely, kolik plechovek trefí třemi tenisáky, zda dokáží sestavit puzzle s unhošťským kostelem, poznávaly různé druhy ovoce, hledaly poklad v rýži nebo čokoládičku pod „skořápkou“. Odvážlivci vyrazili na šipkovanou sbírat nálepky do kartičky, za kterou pak dostali sto unhošťských TOPlarů, které v obchodě směnili za pexesa, plyšáky, pastelky, minipopelnice a mnoho dalšího. Mimořádný úspěch mělo tradičně malování na obličej.

"Trochu nás zaskočil cirkus, který do města nečekaně přijel a měl představení přesně v době naší akce. Nakonec to bylo fajn, protože nejprve za námi přišly děti, které do cirkusu nešly a nakonec i část návštěvníků představení," shodly se organizátorky Monika Beličková a Lenka Jansová.

Na jednom ze stanovišť děti malovaly, co se jim v Unhošti líbí a nelíbí. Mezi hezkými obrázky se nejčastěji objevovalo hřiště Koželužka. Obrázky, z nichž část bude brzy neskenována a uvedena na internetové stránky, vystavíme i na společné akci kandidátů za TOP 09 v Unhošti, Věcí veřejných a Nezávislých kandidátů, která se uskuteční 10. října.

Vladimír Jurka

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme