V Milovicích se Městský úřad přemístil na novou adresu.

10. 1. 2012

Radnice se z malého přízemního domku přestěhovala v prosinci do nádherné nové budovy bývalého Domu důstojníků po Rusech. Při této příležitosti navštívili místostarostu Marcelu Říhovou kolegové z radnic v Nymburce a Poděbradech Pavel Fojtík a Ivan Uhlíř.

Rekonstrukce změnila dům k  nepoznání. V místech, kde byly široké schody, je nyní přízemí, ve kterém vzniklo netradiční prosluněné atrium, které bude vidět ze všech pater budovy. Úředníci se přestěhovali už v prosinci, slavností otevření je však naplánováno až na 13. ledna 2012. „Museli jsme doslova vykuchat původní kino se sálem a vzniklo prostorné atrium. Nyní už přicházejí na řadu jen dodělávky,“ vysvětluje odklad Marcela Říhová.

Radnice vypsala výběrové řízení na správce budovy, který bude zajišťovat technickou stránku provozu. „V rozpočtu města je vyčleněno 620 tisíc korun na rok. Firma, která bude všechny nové technologie od vytápění po vzduchotechniku spravovat, bude zajišťovat také úklid celé budovy,“ uvedla bližší detaily místostarostka města Marcela Říhová.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme