V Berouně TOP 09 darovala lidem zdravé plavání

24. 4. 2010
Stovky dárků rozdali o víkendu v Berouně členové místní organizace TOP 09 v čele s Miroslavem Kalouskem. V centru tohoto středočeského města bylo v sobotu rušno. Konaly se zde trhy, a tak byl o stánek nové politické strany velký zájem. TOP 09 také zajistila, že si lidé mohli ve zdejším bazénu zaplavat za poloviční cenu.

„Nebylo jednoduché odpovídat na všechny dotazy, které se na nás hrnuly ze všech stran a TOP tým nestačil doplňovat zásoby dárečků, takový byl o ně zájem. Zvláště nové dárky v našem stánku, balonky, vlhčené ubrousky a žetony do nákupních vozíků, potěšily hlavně maminky s dětmi, guláš si odnášeli zase tátové," prozradil člen týmu.
Druhá skupina TOP 09 stánek postavila u plaveckého bazénu, kde návštěvníkům připomínal sobotní výhodné plavání, tedy 50% slevu při dvou zaplacených hodinách. „Akce měla velký úspěch a někteří lidé se na názory strany TOP 09 ptali nejen při cestě na koupání, ale i domů. Další dotazy je prý napadaly při zdravém pohybu," podotkla s úsměvem Helena Langšádlová, předsedkyně krajské organizace TOP 09 a kandidátka strany do poslanecké sněmovny. Spolu s ní navštívili v odpoledních hodinách stánek TOP 09 také další dva kandidáti, místopředseda strany Miroslav Kalousek a starosta Berouna Jiří Besser, který vstoupil na kandidátku strany jako nezávislý.

Natálie Tomková
volební manažer
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme