TOP 09 ve Slaném a Roudnici

23. 4. 2010
Za krásného počasí mohli lidé v pátek 23. 4. 2010 dopoledne potkat v centru města Slaný týmy v barvách TOP 09. Přímo před zdejší radnicí byla jejich auta nepřehlédnutelná a také přilákala řadu občanů, kteří měli možnost zeptat se na vše, co je zajímá, a vyjádřit své názory. Ještě větší zájem vzbudil tým o pár hodin později v Roudnici nad Labem.

„Na všechny jsme se usmívali a doufáme, že jsme ve Slaném zlepšili náladu zamračeným a spěchajícím kamkoliv. Naše drobné dárky jsou praktické, včetně chutného guláše, vlhčených ubrousků či vitamínů, což lidé ocenili," podotkl s úsměvem člen týmu TOP 09.
Roudnice se v pátek odpoledne připravovala na pouťové radovánky, a tak tu již vládla uvolněná nálada. Diskuse se rozproudila mnohem snadněji a zdejší obyvatelé prokázali, že mají o politice značný přehled. U aut s logy TOP 09 bylo opravdu rušno a lidé nakonec diskutovali nejen s členy týmů, ale i mezi sebou. „Maminky měly radost, stejně jako v ostatních městech, z vlhčených ubrousků a mnohdy je také hned na očistu svých dítek použily. Děti zase zkoušely ohebnost topáckých pravítek. Příjemné odpoledne nám tu rychle uteklo," dodal promotér.
Večer týmy doplnily dárky, aby v sobotu byly připraveny na velké trhy v Berouně, kterému starostuje Jiří Besser, dvojka na kandidátce TOP 09 pro nadcházející volby do poslanecké sněmovny.

Natálie Tomková
volební manažer
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme