Švácha: Rakovník v posledních letech prospívá

13. 9. 2022
Společně pro Rakovník je ověřená sázka na jistotu. Lídrem TOP 09 je tu Jan Švácha, současný místostarosta.


"Rakovník je moje srdeční záležitost. V průběhu současného volebního období jsme nastartovali hned několik procesů, které by měly vést k ještě lepší existenci obyvatel území našeho královského města. Ať už se jedná o rekonstrukci a dostavbu sportovní haly, realizaci skateboardového hřiště, dokončení víceúčelového vzdělávacího a studijního centra nebo například realizaci několika nových cyklostezek.

Nejen z těchto důvodů bych chtěl pokračovat v práci v rakovnickém zastupitelstvu. Od malička se cítím jako součást našeho města a jsem hrdý na to, jak v posledních letech prospívá a jak se v něm každým rokem žije lépe a lépe.

Je naší prioritou, aby tento trend měl vzestupnou tendenci. Naším podstatným cílem je ovšem také vzájemná sounáležitost Rakovničanů. Rozbroje je třeba řešit konstruktivně a v klidu, dobré věci je nutné sdílet a prožívat společně. Tak, aby Rakovník, který je proslulý svou pohodou a vstřícností ke svým návštěvníkům, zůstal i v budoucnu stejným. A k tomu napřeme všechny svoje síly a veškerou svoji energii."
Štítky
Osobnosti: Jan Švácha
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme