Poslanec Jan Smutný v Berouně

14. 3. 2011

TOP 09 se snaží všechny své středočeské poslance přiblížit co nejvíce svým voličům. Poslanci vyjíždějí do regionu, aby se seznámili s jeho problémy a mohli je tak efektivně řešit.

Berounské TOP Centrum tak v  rámci těchto výjezdních poslaneckých dnů navštívil dne 8.března také poslanec Jan Smutný. Za přítomnosti pracovníka TOP Centra pana Müllera se zde setkal s občany města, seznámil se s aktuálním děním a projekty, které se v Berouně budou v blízké budoucnosti realizovat a vyjádřil připravenost se za zájmy jeho občanů zasazovat.

"Důležité je, aby se lidé nebáli svého poslance vyhledat a podělit se s ním o své problémy. Věřím, že lidé v Berouně si na přítomnost regionálních poslanců zvyknout a budou je daleko více využívat. Jsme tu kvůli nim a své poslání bereme jako službu těm, kteří nám dali svou důvěru. Tato setkání jsou pro mne osobně jako poslance zvoleného za region Středních Čechách naprosto stěžejní", dodal Jan Smutný.

O dalších termínech středočeských poslanců TOP 09 v berounském TOP Centru Vás budeme průběžně informovat v regionálním tisku.

TISKOVÁ ZPRÁVA

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme