Poděbradská TOPka nezahálí

17. 9. 2012

Příjemné pondělní odpoledne 17.9.2012 připravili členové MO TOP 09 spolu se zaměstnanci Handicap centra Srdce Poděbrady nejen pro klienty centra, ale i jejich rodinné příslušníky a všechny příchozí.

Ve spolupráci s klienty centra členové poděbradské TOP 09 vysadili uhynulé topoly v aleji na Ostende. Pozvání na tuto akci přijala a svůj strom si zasadila i paní poslankyně Helena Langšádlová - kandidátka za TOP 09 na hejtmanku Středočeského kraje.

Setkání všech přítomných probíhalo ve velmi přátelském duchu, kdy náledně besedovat na jakékoli téma nejen s p.poslankyní, ale i s místostarostou města Ivanem Uhlířem využili v hojném počtu klienti handicap centra. Jak poslankyně Langšádlová zmínila, je velice důležité zajímat se o problemaiku našich handicapovaných spoluobčanů a pomáhat jim v zapojení se do pracovního procesu i celospolečenského života.

Ředitel centra Michal Šmíd seznámil paní poslakyni s celkovým chodem centra, s každodenními problémy, ale i úspěchy, kterých dosáhli. Paní poslankyně byla velice příjemně překvapena pestrostí služeb a programů, které jsou klientům nabízeny, ale především tím, že zaměstnanci centra dokáží klientům zajistit práci, což je pro ně velice důležité.

Na závěr setkání Helena Langšádlová přislíbila v rámci svých možností pomoc při řešení naléhavých problémů a poděkovala za vřelé přijetí.

I já bych chtěla touto cestou ještě jednou poděkovat nejen řediteli Michalu Šmídovi, ale celému týmu pracovníků centra za velice milé přivítání a hlavně za trpělivost a vstřícnost, kterou věnují všem svým klientům.

Předsedkyně MO TOP 09 Poděbrady-Ilona Fliedrová
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme