Návštěva Středočeského kraje

10. 10. 2012


Helena Langšádlová, kandidátka na hejtmanku, zahájila ve středu 10.11.2012 dopolední program besedou se studenty a seniory na vysoké škole v Kolíně, se kterými si povídala o státním rozpočtu 2013. Poté se na tamnějším náměstí setkala se starostou Vítem Rakušanem, místostarostou Janem Pospíšilem a dalšími účastníky předvolební akce TOP 09 a Starostové. S občany promluvila o vizi, se kterou předstupuje před voliče a dále hovořila o lokálních tématech.  

Během odpoledne se Langšádlové přesunula do Berouna, kde se v doprovodu místostarosty Patrika Brodana zúčastnila setkání se seniory a následně navštívila komunitní centrum Dobromysl o.p.s. V podvečer se v rámci předvolební akce „Obýváky 2012“ setkala s další rodinou. Manželé Marešovi a další pozvaní diskutovali s poslankyní o stavu krajského hospodářství i o situaci ve veřejné hromadné dopravě.

Večer byla připravena zajímavá prohlídka výstavy s názvem „Zpátky do pohádky“, která se konala v nedalekém zámku v Hořovicích. Poté si účastníci prohlídky s kandidátkou na hejtmanku popovídali o záměrech TOP 09 a Starostů v oblasti kultury, cestovního ruchu a dalších zásadních tématech.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme