Kolín rád diskutuje o politice

5. 5. 2010
Město prodchnuté hudebním duchem, středočeský Kolín, byl ve středu 4. května dalším cílem týmů TOP 09. Proslavil jej především český dirigent a skladatel dechové hudby František Kmoch, každoročně pořádaný mezinárodní hudební festival a také orchestry amatérských hudebníků.

Třicetitisícový Kolín se rozprostírá na obou březích Labe v místě, kde se řeka velkým obloukem stáčí ze západního směru na sever. Dnes je důležitou železniční křižovatkou, ale má rovněž bohatou historii. Členové týmů TOP 09 se při své návštěvě města od obyvatel například dozvěděli, že svůj název Kolín odvozuje od slova „koliti", tedy zatloukat kolíky. Těmi se v historii zpevňovala půda ve zdejší často zaplavované oblasti.
Promo týmy TOP 09 představovaly program strany a diskutovaly s lidmi na různých místech města. Hojně obyvatelé Kolína využili možnosti navštívit stánek TOP 09 přímo před radnicí v historickém centru na levém břehu Labe. „Musím říci, že obyvatelé města nás mile překvapili, rádi diskutují o současné politicko ekonomické situaci, ptali se na názory a program strany. Rozdali jsme při tom všechny předvolební guláše, vitamíny pro zdravější politiku a další dárky, včetně balonků pro ty nejmenší. Bylo to milé setkání," shrnul jeden z promotérů TOP 09.

Natálie Tomková
volební manažer
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme