Kmochův Kolín pořádá občanské sdružení Prostor

10. 10. 2011

Kolín - Tak, jak se očekávalo, oslovilo město pro pořádání dalšího ročníku Kmochova Kolína opět občanské sdružení Prostor.
„Vyplývalo to ze smlouvy, kde je napsáno, že pokud je město spokojené, osloví tohoto uchazeče,“ řekl místostarosta Jan Pospíšil. Tím je tedy výběr pořadatele pro příští rok ukončen.
„Když budeme každý rok oslovovat někoho jiného, budou tam každý rok chyby. Když to někdo bude dělat dlouhodoběji, chyby vychytá,“ připomněl místostarosta s tím, že navíc došlo k dohodě mezi Městskou hudbou Františka Kmocha a sdružením Prostor, MHFK se zaměří na uměleckou část festivalu, skladbu orchestrů apod., Prostor bude pracovat na samotné realizaci a marketingové stránce festivalu.
Uvažuje město o dlouhodobé smlouvě tak, aby pořadatel mohl na přípravách akce začít pracovat včas? Podle místostarosty Tomáše Růžičky ještě město čeká.
„Občanské sdružení Prostor pořádalo festival poprvé, vyhodnotili jsme, že se mu to povedlo, ale počkejme ještě na další ročník,“ dodal. Ten se bude konat v tradičním datu, tedy druhý víkend v červnu.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme