Kárník: Je čas, udělat Mynářovi pápá!

29. 9. 2015

Zdržovací taktika opravdu milého, čistého a upřímného politika, kancléři Mynářovi, tak úplně nevyšla. Prověrku na "přísně tajné" od NBÚ nezískal. A teď si počkáme, zda prezident Zeman je chlap a splní co slíbil.

V říjnu 2013 (tedy již brzy oslavíme dva roky), se prezident vyjádřil, že si Mynář musí rychle (!), udělat prověrku, jinak přestane být kancléřem.

Kancléř se mezitím činil, koupil levnou vilku od Janouškova advokáta, nevysvětlil své angažování v kauze Petrcíle, nechtěl ukázat svá daňová přiznání. To na žádost poslankyně Věry Kovářové ukázal v tak "úsporné" podobě, že její stranický kolega, Petr Gazdík, to okomentoval slovy: "To si dělá pr..l!"

Potřebné doklady mámil NBÚ z Mynáře rok, neustále odkládal pohovory. A náš pan prezident? Z ničeho nic si pozve ředitele NBÚ na pohovor.

Vrátislav Mynář je kancléřem od března 2013, vydržel tedy půlku mandátu svého prezidenta, určitě se pokusí obstrukcemi svůj mandát kancléře prodloužit.

Teď je na tahu prezident Zeman a měl by splnit chlapské slovo a Mynáře odvolat - nebo si z nás všech Mynář bude dělat pr..l i nadále.

Pavel Kárník

člen krajského předsednictva TOP 09

předseda regionální organizace Kolín

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme