Helena Langšádlová navštívila Nymburk

4. 3. 2011

V pátek 4. března uvítal na radnici krajskou předsedkyni místostarosta města Pavel Fojtík. Po krátké rozmluvě se starostou se pešky vydali k Dětskému domovu. "Nymburk je malý, tady se chodí pěšky nebo jezdí na kole," vysvětlil Fojtík. V Dětském domově už na poslankyni čekala ředitelka Radka Klímová. Nejprve provedla všechny po budově a poté následovala odborná diskuze o životě a budoucnosti dětí ve zdejším zařízení. Přirozeně se stočil hovor i na možnosti pěstounské péče a práci odboru Sociálně právní ochrana dětí. Langšádlová byla potěšena velmi přátelskou atmosférou, která panuje v tomto Dětském domově.

Ve 14.30 už čekal před branou nymburské nemocnice ředitel Luboš Zimola. Dalším bodem programu poslankyně Heleny Langšádlové byla totiž prohlídka zdejší nemocnice. Společné prohlídky se zúčastnil i kardiolog a předseda zdravotního výboru Města Nymburka Aleš Omáčka.

Nakonec se Helena Langšádlová zúčastnila schůze Regionální organizace, kde mimo jiné bylo doporučeno krajskému výboru ustanovit již pátou městskou organizaci na okrese Nymburk a to v Městci Králové.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme