V Nymburce byla oficiálně ustavena regionální organizace TOP09

Do čela Nymburské TOP 09 byl zvolen Josef Kubiš

11. 10. 2009

Novým regionálním předsedou TOP09 se stal Josef Kubiš. Jeho zástupci byli zvoleni Pavel Fojtík z Nymburka a Ondrej Jakub z Milovic. "Regionální organizaci čeká mnoho práce, ustanovit místní organizace, uspět v parlamentních volbách a postavit silné kandidátky do komunálních voleb," řekl Josef Kubiš.

Regionální sněm v restauraci na Katovně sezvala a řídila z pověření Přípravného výboru Helena Langšádlová. Všech 21 členů TOP09 si vybralo za předsedu Josefa Kubiše, bývalého ředitele Středočeského krajského úřadu. Poté následovala volba dvou místopředsedu a čtyř členů regionálního výboru. Zvoleni byli na pozice místopředsedů Pavel Fojtík a Ondřej Jakub a do výborů Jan Sussmann z Pískové Lhoty, Jiří Bašus z Přerova nad Labem, Jakub Macura z Nymburka a Jan Petřík taktéž z Nymburka. Pavel Fojtík rozvíjel slova Josefa Kubiše, že teď čeká stranu tvorba kompletní struktury, dne 8. listopadu proběhne krajský a poté 28. listopadu celostátní sněm. "V současné době má TOP09 velmi dobré postavení v Lysé nad Labem, Milovicích, v desítce obcí a v neposlední řadě v Nymburce. Nyní musíme získat sympatizanty v dalších částech okresu, zejména v Poděbradech, Městci Králové a v Sadské," nastínil rozložení sil TOP09 na okrese Pavel Fojtík.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 STŘEDOČESKÝ KRAJ

Opletalova 1603/57