Novým předsedou středočeské TOP 09 se stal Jan Jakob

3. 2. 2017

Témeř 90 delegátů v pátek během 5. krajského sněmu středočeské TOP 09 v Praze zvolili nové vedení. Předsedou se stal Jan Jakob, stávající krajský zastupitel a starosta Roztok. Delegáti také zvolili tři místopředsedy strany, rozhodli o tom, kdo usedne v krajském předsednictvu a dalších orgánech strany.  Delegáti také společně debatovali o programových prioritách do nadcházejících parlamentních voleb a aktuální situaci.

„Mým hlavním cílem je, abychom uspěli v klíčových podzimních volbách. Proto jsem rád, že ve vedení kraje máme výborný tým lidí, který pro to udělá maximum. Již není čas na vnitrostranické půtky, nyní musíme začít pracovat. Máme vizi odolné, prosperující a moderní společnosti. Jsem přesvědčený, že naše vize osloví širokou veřejnost,“ řekl nový předseda středočeské TOP 09 Jan Jakob. Delegáti mu odevzdali 58,82 procenta hlasů (50 delegátů z 85).

Jan Jakob v čele krajské organizace střídá Helenu Langšádlovou, poslankyni a místopředsedkyni TOP 09, která vedla Středočeský kraj již od roku 2009. „Z výsledků voleb vedení kraje mám velkou radost. Je to silný tým profesionálů,“ dodala Helena Langšádlová, která se rozloučila ve vedení krajské organizace.

Novými místopředsedy krajské organizace se stali Tomáš Klinecký, Marcel Peter a Petr Matušina.  Do krajského předsednictva dále usedne Václav Švenda, Jaroslav Steinbach, Jana Valentová, Jaroslav Suk a Marian Klásek.

Nově zvolené vedení TOP 09 najedete kompletně na internetových stránkách TOP 09.

                                                                

Natálie Červencl Tomková

krajská manažerka TOP 09 Středočeský kraj

Praha 3. 2. 2017

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme