Kosmonosy, lepší místo pro život.

20. 8. 2018

Před 4 lety jsme se dali dohromady jako parta lidí okolo kosmonoské a hornostakorské ODS a TOP 09, kterým naše město není lhostejné.

Do minulých komunálních voleb jsme v tomto složení šli s třemi hlavní cíli. Změnit přístup radnice k občanům, udělat z Kosmonos a Horních Stakor moderně fungující město a příjemnější místo pro život.

I když nebylo v koalici, do které jsme vstoupili, možné prosadit veškeré naše nápady, neuhnuli jsme a pracovali na tom. Společnými silami se nám podařilo Kosmonosy oživit. Radnice je dnes otevřenější a ochotnější řešit problémy občanů a ve městě se koná mnohem více kulturních akcí a setkání, jako jsou třeba vánoční trhy. Prosadili jsme kanalizaci do Stakor, aby kvalita života odpovídala 21. století a připravili projekt moderní tělocvičny pro školu. Tím se uvolní kosmonoská sokolovna, ve které zůstane sportovní činnost, ale nově bude dobudované zázemí pro spolky a městské muzeum. Zázemí pro spolky se chystáme vytvořit také v Horních Stakorách. Bezpečnosti ve městě výrazně pomohl kamerový systém, za který jsme se zasadili a který plánujeme dále rozšířit. Nebezpečím je pro mnohé rodiny i pohyb na kolech po hlavních silnicích. Proto jsme vyprojektovali cyklostezky na Debř, Boleslav, Bakov i do Stakor, které chceme v dalších 4 letech dokončit.

Naší vizí je, aby Kosmonosy byly moderním městem s příjemným zázemím pro občany.

vojtěch vais, kandidát do zastupitelstva Kosmonos

Štítky
Osobnosti: Vojtěch Vais
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme