TOP 09, ODS a SAKURA v Roztokách podepsali koaliční smlouvu

28. 10. 2010

Ve čtvrtek 28. října 2010, symbolicky v Den vzniku samostatného československého státu, byla podepsána koaliční smlouva mezi zástupci Místní organizace TOP 09 Roztoky, Místního sdružení ODS Roztoky a volební strany SAKURA. TOP 09 připadne funkce starosty, ODS a SAKUŘE posty místostarostů. V Radě města Roztoky bude mít ODS tři zástupce a TOP 09 a SAKURA po dvou.

„Jsem velmi rád, že jsme dospěli k dohodě. Pro Roztoky to znamená změnu a já jsem přesvědčený, že změnu k lepšímu. Čekají nás čtyři roky tvrdé práce. I proto jsme rozšířili počet místostarostů na dva. Díky úsporám v provozních nákladech to nebude znamenat navýšení rozpočtu. Těším se na spolupráci s místostarosty, se kterými hodlám vytvořit funkční tým. Slibuji, že všichni tři budeme od prvního dne, kdy budeme v úřadu, tvrdě pracovat,“ řekl předseda Místní organizace TOP 09 a kandidát na starostu Roztok Jan Jakob.

„Prioritou číslo jedna, která dlouhodobě město spojuje i rozděluje, je nutnost dostavby základní školy. Budeme prosazovat variantu úspornou, funkční a pokud možno rychlou,“ uvedl kandidát SAKURY na místostarostu Roztok Stanislav Boloňský. „Jsem přesvědčený, že je možné, aby Roztoky byly opět zahradou a ne staveništěm, kde se budeme brodit za kulturou ve špíně chodníků nechodníků, přestože se udržíme v mezích rozpočtu,“ dodal kandidát ODS na místostarostu Roztok René Šefr.

V Roztokách, 28. října 2010

Přílohy
PDF Koaliční smlouva - Roztoky.pdf (570.8 kB)
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme