17. 12. 2009 | 00:00
Dne 17. 12. 2009 se Ing. Miroslav Kalousek, 1. místopředseda TOP 09, spolu s dalšími vzácnými hosty, mezi které patřil i senátor Jiří Oberfalzer, zúčastnil vánočního koncertu v kostele sv. Václava v Psárech – Dolních Jirčanech v okrese Praha – západ.  

Ve sváteční náladě a v prostředí zaplněného starobylého kostela zazpívaly a zahrály děti z místní základní školy a ústavu sociální péče Domov Laguna v Psárech. Závěrečný společný zpěv posluchačů a účinkujících podtrhl báječnou atmosféru, která provázela celý koncert.  

Po jeho ukončení  se Ing. Miroslav Kalousek setkal se starostkou obce Psáry Janou Valáškovou a dalšími představiteli obce, místními podnikateli v čele s členem TOP 09 a současně radním Václavem Novákem, ředitelkou školy i všemi, kdo koncert připravili. Ocenil organizaci akce i výkony dětí a připomněl, jak je důležité, když se lidé mají možnost při takovýchto příležitostech setkávat, a uvědomovat si tak sounáležitost k obci, ve které žijí. Účastníci setkání popřáli panu místopředsedovi všechno nejlepší k jeho narozeninám, které zrovna toho dne oslavil.
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme