V Nymburce se ustanovila městská organizace TOP 09

14. 3. 2010
Dne 14. března byla v Nymburce na Záložně ustanovena městská organizace TOP09. Předsedou se stal Pavel Fojtík a na post místopředsedů byli zvoleni Jakub Macura a Viktor Szita.
„Naším cílem je uspět v komunálních volbách. Dokázat občanům, že racionální politika založená na skutečné znalosti stavu věci má šanci. Od TOP 09 neuslyší občané žádné megalomanské sliby a plány, ale naopak mohou očekávat nový přístup ke komunální politice, založený na bližším vztahu k občanovi," nastínil záměry nový předseda TOP 09 v Nymburce Pavel Fojtík.
Místopředseda TOP 09 v Nymburce Viktor Szita navázal: „Jednoznačně se chceme opřít o podporu všech slušných občanů města, kteří od nás očekávají transparentní politiku opřenou o zásadní vyloučení jakékoliv formy protekcionalizmu. To vše musí být založeno na řádném hospodaření s majetkem města. Budeme také otevřeni všem rozumným a reálným podnětům směřujícím k zlepšení situace v našem městě."
„TOP 09 je tady pro lidi, kterým není úplně lhostejné, co se děje kolem nich a kteří mají pocit, že by se přeci jenom nějaké věci dali dělat jinak. Jednou z našich hlavních priorit je ve všech směrech podporovat iniciativu lidí žijících v Nymburce, ať už se jedná o kulturu nebo o sport ," vytyčil cíle místopředseda Jakub Macura.
Autor: Ondrej Jakub

LeTOPisy TOP 09 Nymbursko