Mezinárodní den zdraví na Berounsku v režii TOP 09

7. 4. 2010
Mezinárodní den zdraví - ve středu 7. dubna - si berounští a hořovičtí členové TOP 09 připomněli opravdu aktivně. Již brzy ráno se sešli spolu se svými příznivci na transfúzní stanici v Nemocnici Hořovice a společně darovali krev. „Chceme ukázat, že to myslíme vážně a že jdeme příkladem," uvedl Patrik Brodan z Berouna, který za TOP 09 kandiduje i v nadcházejících parlamentních volbách.

Berounští TOPáci navíc pro obyvatele regionu zajistili zdarma 1.200 jablek, která na Mezinárodní den zdraví zpestřila jídelníček obyvatel Hořovicka a Berounska. „Naše týmy se postaraly o distribuci ovoce na řadu míst regionu. Zdarma jsme jablka rozdávali i v ulicích Berouna, Králova Dvora a Hořovic, jako symbol zdravého přístupu k životu," upřesnil Brodan.

Členové TOP 09 z Berounska a Hořovicka se aktivně připojí i k další charitativní akci. Pro vybavení nového azylového domu pro matky s dětmi v tísni v Lochovicích věnovali mikrovlnnou troubu v hodnotě 2.500 korun. Tento a další dary budou zástupcům Farní charity Beroun předány při slavnostním večeru v sobotu 10. dubna v berounském sále České pojišťovny, kde po dětském divadelním představení proběhne slavnostní večer, kterým bude provázet moderátorka Ester Janečková.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme