Berounští TOPáci podpořili sbírku Pokojíčky

10. 4. 2010
Veřejná sbírka Pokojíčky slavila druhé narozeniny. Tato charitativní aktivita, kterou zaštiťuje Farní charita Beroun, si klade za cíl vybudování Azylového domu pro matky s dětmi v tísni v Lochovicích na Berounsku. Práce na přestavbě bývalé lochovické fary jsou v plném proudu a v lednu příštího roku se do svých „pokojíčků" přestěhují první uživatelé. K tomu, aby se mohli ubytovat, je ale zapotřebí ještě mnoho menších investic do základního vybavení.

Farní charita se proto rozhodla uspořádat v sobotu 10. dubna při příležitosti druhého výročí sbírky benefiční divadelní představení, při kterém herečka a moderátorka Ester Janečková sfoukla svíčky na narozeninovém dortu a slavnostně rozbalila dárky a gratulace donátorů a čestných hostů.

Mezi dárci sbírky byly i členové TOP 09 z Berounska a Hořovicka, kteří pro účely vybavení azylového domu zakoupili mikrovlnnou troubu a popřáli budoucím uživatelům azylového domu, aby se jim splnil jejich sen o skutečném domově.

Patrik Brodan

LeTOPisy TOP 09 Středočeského kraje